Assortiment

VERS GEBRANDE NOTEN
Verse (on)gebrande noten bij Het ChocoHuys zijn alweer enige tijd een vast onderdeel van ons assortiment. Niet geheel onbelangrijk is dat naast het genieten van een heerlijke notenmelange, maar dat noten ook een verzameling aan
benodigdheden bieden voor het menselijk welzijn en de gezondheid, zoals: eiwitten, onverzadigde vetten, omega’s, antioxidanten, mineralen en een diversiteit aan vitamine. Voor verdere informatie wat elke afzonderlijke noot kan bijdragen aan u gezondheid, klik dan op de Lees Meer link.
Het branden van de noten wordt door ons zelf op locatie in beperkte hoeveelheden gedaan, zodat hiermee de versheid wordt gegarandeerd. En zoals u gewend bent van ons zijn ook de noten van hoge kwaliteit en van een prima prijs kwaliteit verhouding.                                                                                            
Lees meer

KOFFIE
Het ChocoHuys helpt u graag op weg naar een compleet en lekker kopje koffie gebrand door Mocca D’Or.
Lees meer

THEE
De lekker smakende, heerlijke geurende & mooi ogende thee kopen wij voor u in bij onze leverancier TreasureTea.
Lees meer

CHOCOLADE
In onze gezellige winkel kunt u terecht voor een overheerlijk assortiment aan bonbons.
Lees meer

SERVIES & CADEAU ARTIKELEN
Ook kunt u leuke cadeau artikelen bij ons vinden varierend van Blond, PIP & Jannie servies van Heel Holland Bakt servies tot een lekker flesje bubbles of Italiaanse producten.
Lees meer

WOONACCESSOIRES
Om een leuk samengesteld cadeautje te kunnen maken hebben wij ook een geregeld wisselend assortiment aan kleine interieur verfraaiende woonaccessoires.